Shopblog kinderkleding & baby uitzet!

Shopblog Extra Artikel.

aliexspress bestellingen1

Lieve Lezers,

Jullie zullen vast benieuwd zijn wat wij allemaal voor onze kleine man hebben gekocht en nog leuker waar het allemaal weg komt en wat het heeft gekost.
Ik ga jullie in deze blog het allemaal vertellen, de budget tips en de top artikelen en de flops.

Kinderkleding:

De accessoires van de babykamer komen veel weg bij verschillende zaken omdat wij veel Woezel & Pip sparen voor onze kleine man, en de ene keer ging ik daarvoor naar de Blokker, andere keer babyhuis Wierdsma en een aantal dingen heb ik op de kop getikt bij o.a. Kruidvat of elders.
Ook hebben we van veel cadeau gekregen van familie en vrienden die wisten dat daarvoor spaarden.
Zo kwam mijn lieftallige schoonzusje Margreet laatst aan met een Woezel knuffel die ze bij de Kruidvat had gescoord voor haar neefje in wording, superlief en superleuk want zo kunnen we de collectie Woezel & Pip weer voor onze man uitbreiden.
Zo heb ik van mijn ouders ook al eens een knuffelpakket van Woezel & Pip gehad, die had ze samen met een box matras (die afneembaar is met een doekje) cadeau gedaan.
Als het een cadeau is ga ik niet altijd vragen waar het weg komt en wat het gekost heeft dat vind ik niet gepast.

Ik zal jullie daarom ook alleen vertellen wat wij zelf hebben aangeschaft voor onze kleine man.
Veel hebben wij in de daadwerkelijke winkels niet echt gekocht puur omdat we vonden dat we ook een aantal dingen over moesten laten voor cadeaus.
Wij hebben wel het e.e.a. Gekocht waarvan we het zo graag wouden hebben dat we het niet konden laten om aan te schaffen voor ons zelf.
Ik zal jullie hier de productfoto’s van laten zien.
Wij hebben de meeste aankopen gekocht via Aliexpress & Wish.
Dit zijn bedrijven die voor een koopje veel producten aanbieden via een site of App, en de verzendingen en fabricage komt veelal uit China e.o.
Daarvan is de kwaliteit/prijs verhouding natuurlijk soms niet top maar daar moet je voor de prijzen die je ervoor betaald ook niet te nauwkeurig kijken.
Wij hebben veel kinderkleding met een grappig printje, tekst of leuk kostuumpje daarom daar gekocht.
Wij hadden vanaf het begin de keuze gemaakt een houthakkers thema in de babykamer door te voeren omdat we dat gewoon super stoer vinden voor die kleintjes, en wel eens wat anders wilden dan de standaard babykamer, want standaard past gewoon niet bij ons.
Dat hebben we op de meubels na, in alle aankleding e.d. Dan ook toegepast tot zelfs in de kleding.

Mijn lieve tante Hyke-Janke heb ik gevraagd een aantal projecten te maken voor in de babykamer.
Die vond dit super leuk om te doen en is super creatief dus de uitgelezen persoon om dit soort dingen te laten maken, want een beetje babywinkel heeft gewoonweg niet wat graag wilden.
Alles is zo soft en voor ons te rustig, dus hebben we zelf een design bedacht en de uitvoering zou tante Hyke-Janke dan doen.
Dus 4 meter stof gekocht in een houthakker thema en een effen stofje van ook 4 meter bij Jan Sikkes.
We hebben voor beneden in de woonkamer veel neutrale kleuren en daar vond ik een pittig stofje dan ook niet bij passen en ben op zoek gegaan naar een iets neutraler stofje zoals bijvoorbeeld de Burberry ruit, die godzijdank voor mij er nog in 2 meter stof nog beschikbaar was.
Dus die ook ingepakt en meegenomen.
Hier krijgen we dan een box kleed hoes voor, een bokszak voor de speelgoed e.d.
Als het resultaat af is en helemaal gestyled in de box klaar ligt dan zal ik de foto’s online ook plaatsen net zoals de babykamer.
Hier de link van de stoffenwinkel;
https://www.jansikkes.nl/

Aankopen bij Aliexpress;
zie foto’s.

Zoals je kan zien zijn het veel verschillende producten en heeft de 1 iets meer met het thema gemeen dan de ander.
Wat niet zegt dat het product minder leuk is natuurlijk.
De prijzen van de producten liepen daarom ook heel erg uiteen maar veel is onder de 10 euro met soms misschien een uitschieter.
Bij Wish was dit hetzelfde alleen merkten wij dat daar de kwaliteit van de producten daar erg verschilde met Aliexpress.
wat in eerste instantie niet uitmaakt totdat je meer dan 1x een product krijgt gaten erin of een zoom die compleet scheef ligt, waardoor de kleding eigenlijk al direct de kliko in kan en dat is natuurlijk doodzonde.
Daarom zijn wij vrij snel daarna overgestapt naar Wish, omdat de kwaliteit en de snelheid van de leveringen daar gewoon veel beter is.
De prijzen van de producten verschillen bij deze 2 verkopers niet extreem veel, het heeft veel van elkaar weg maar verschilt in een aantal dingen toch weer veel met elkaar.
De daadwerkelijke draagbare kleding voor dagelijkse gebruik hebben we veel gekregen van vrienden en familie.
Dat hebben wij ook bewust niet gekocht omdat veel mensen toch graag een stukje kleding geven bij de geboorte in de zin van;
– Rompertje,
– Broekjes,
– Shirtjes,
– Jasjes,
– Slabbetjes,
– Wikkeldoeken.
Dit zijn de meest voorkomende cadeaus die wij tot nu in de vorm van kleding hebben gekregen.

Aankopen bij Wish;
zie foto’s.
Bij Wish hebben we tot op heden nog niet veel gekocht en zijn ook niet van plan extreem veel nog te kopen maar zagen soms zulke schattige dingen, bijvoorbeeld bij onderstaande foto’s zoals het rendierpakje van wol dan word je als mama-in-wording wel emotioneel als je daar een klein hummeltje in ziet liggen.
Ook gaan wij met onze kleine man een Newborn Fotoshoot doen in hetzelfde thema als de babykamer dus moesten daar wel passende outfits bij komen.
Zo zijn er ook een aantal dingen die ik wel in de winkel heb gekocht gewoon voor de leuk, of toen ik net wist dat ik zwanger was kon sommige dingen gewoon niet laten liggen.
De Action, Zeeman & Wibra hebben soms echt hele leuke babyspulletjes en is vaak wel even de moeite waard om te gaan sneupen.
Onze kleine man heeft daardoor ook al een behoorlijke sokken/schoenen collectie 😀
zie hiervoor de schoenen/sokken foto!
De 2 schoentjes die beige en lichtbruin zijn komen ook nog van Wish per paar €4,-
De sterrenschoentjes zijn van de Wibra en waren toen €2,-
De grijze sokjes met de Tekst ( i love Hugs) komen bij de Action weg, de andere 2 sokjes komen bij de Zeeman weg.
Alle sokjes waren rond de 1 a 2 euro, super leuk als cadeau of kleinigheidje om een zwangerschapsaankondiging te doen bijvoorbeeld.
In mijn geval was het gewoon omdat ik ze niet kon laten liggen.

Omdat ik kerst gek ben moesten er natuurlijk ook een aantal dingen worden aangekocht voor onze kleine man, een kerstmannen pakje kon absoluut niet ontbreken maar ook z’n 1e kerstoutfit is natuurlijk onmisbaar bij ons in huis.
Beide zijn natuurlijk al allang besteld en inmiddels al in huis en wat hebben we er smakelijk om gelachen, zelfs een heus ”Rudolph the Red nosed Reindeer” pakje is binnen en wat zal hem dat ongelooflijk schattig staan.
Foto’s van dit kerstige tafereel komen er absoluut, een heuse familiefoto zelfs.
Onze lieftallige familiefotograaf, fotografe Janna zal dit feestelijke gebeuren dan zoals vanouds weer vakkundig vastleggen.
Ik kijk er al super naar uit om mijn zoon bekend te maken met onze kerst tradities die wij gaan maken, en het versieren van de boom samen, heerlijk vooruit zicht!
Een link van deze top fotografe;
http://www.jannablomfotografie.com/?gclid=Cj0KEQjw9O3NBRD39Ie58fyv0rABEiQAK6wPT-NoF53SYhsOCgsx-7L34sRb7ij05woZGditcUlkbnMaAoPU8P8HAQ

Neem vooral een kijkje op haar site en kijk wat voor moois deze vrouw kan met haar camera.
Waarom wij Janna als Familiefotograaf hebben? Zij heeft onze bruiloft ook prachtig op de foto gezet, en ik ben van mening dat een foto een moment vastlegt om een emotie en verhaal te vertellen, ik heb altijd al iets gehad met foto’s.
Ik vind een goede foto superbelangrijk, en een moment wat je hebt vastgelegd op de camera vergeet je gewoon nooit weer.

Tops & Flops:
De toppers vind ik tot nog toe de artikelen van Wish en de Flops de Aliexpress artikelen op een aantal dingen na zoals de babyfoon die je via wifi zelfs via je telefoon kan besturen.
Een foto hiervan heb ik niet die zal ik jullie later laten zien.

Budget tips;
zoek je echt goede maar goedkope babyspulletjes ga dan langs bij de Zeeman en de Wibra die hebben super leuk spul voor een goedkoop prijsje.
Ook de drogisterijen zoals de Kruidvat en de Etos willen nog wel eens leuk spul in de aanbieding hebben, vergeet die vooral niet.
zoals bijvoorbeeld het volgende,
zie hiervoor foto! 3 delige setje grijze broekje/beige shirtje en slab.
dit 3-delige setje van broekje, shirtje en slab.
Dit voor een prijsje van €9,- ik heb dit setje in maat 62 gekocht.
De stof is super zacht maar wel lekker warm.

Babykamer & accessoires.
Een must have is natuurlijk de babyfoon, zoals al vermeld hebben wij die bij Aliexpress gekocht, de prijs rond de €20,-

Een tafelstoel die ik heel graag wou waar je lang mee toe kan is die van Bloom, peperdure stoelen als je die nieuw aanschaft.
Nieuwprijs €450,- bij iedere babywinkel wil het nog wel eens verschillen dus is de richtprijs wel 400.
Gelukkig konden wij hem via een kennis goedkoop overnemen voor €50,- en daar was ik dan ook super blij mee, want deze stoel kan vanaf de geboorte gebruikt worden tot de leeftijd van 36 maanden. Super handig dus en best de investering waard.
zie hiervoor ook de foto!

Een Baby box hebben wij via familie voor een prikje 2e hands over kunnen nemen.
We hebben de box daarna zelf geverfd naar kleur die wij graag wouden.
Wij hebben €35 euro voor de box betaald inclusief box kleed.
Wipstoeltje; Deze hebben wij ook 2e hands overgenomen van iemand via een Facebook verkoop groep en daar hebben we €8,- voor betaald.
Loopstoeltje; Deze hebben we van iemand uit Stavoren overgenomen voor €20,-
Bad inclusief standaard & wasbakje, wc verkleiner €10,- ook overgenomen door een lokale bewoner van Stavoren.
Vormenkever van Fischer Price voor €7,50 van ook een lokale bewoner.
Fietszitjes voor en achter €20,- van ook een Facebook verkoop groep.
Tummy Tub; ook via een facebook verkoop groep alleen weet ik hier de prijs niet meer
van.
Kinder urinoir; via Wish gekocht rond de 5 euro

Kinderwagen; deze hebben wij gratis kunnen overnemen van mijn ouders hun buren die er nog tiptop uit zag wij hebben alleen een nieuwe draagmand voor eronder besteld.
Deze hebben wij bij babyhuis Wierdsma te Sneek weg, omdat de wagen zelf daar ook weg kwam. hier waren we rond de €60,- voor kwijt.
Het is de Urban Jungle kinderwagen waar we de boodschappenmand voor hadden aangeschaft.

Vloerkleed voor op de babykamer komt bij de Action weg hier was ik €20,- voor kwijt.
De verf die we op de muren hebben gebruikt ook, koste ongeveer €7,- per potje.
Borstvoedingskussen hebben we voor een aanbiedingsprijsje bij de ALDI weg kunnen halen voor €20,- hoezen daarvoor heb ik bij de Hema gehaald die was €10,-
Aankleedkussen hoezen heb ik ook bij de Hema weg en die waren €6,-
Luiers heb ik op voorraad geslagen bij de Kruidvat omdat die veel goede recensies heeft.
Een pak newborn pampers kost bij de Kruidvat in maat 1 eigen merk €7,- maat 2 eigen merk €10,-
Zwitsal starterspakket kost bij de Kruidvat €23,- en een Woezel&pip toilettas kost bi de Kruidvat €10,-
Flessen en spenen van Difrax hebben we ook bij de Kruidvat weg omdat ik dat een goed merk vond waar ik goede verhalen over hoorde en een breed assortiment heeft.
Wij hebben de Difrax Gold speen en S-fles Gold.
De fles kost €12,- en de speen €5,30.
dit is een limited Edition van Difrax.
meest recente aankoop is een hangmat voor boven de box waar de kleine man lekker in kan hangen!
Deze is afkomstig van Bol.com en prijs €37,-

Tops en Flops van deze aankopen:
Omdat we nog niet alles hebben kunnen testen kom ik hier later op terug.

Reviews van deze artikelen volgen in een andere Blog, die krijgen jullie later.

Tot zover onze aankopen,
Liefs Jolanda.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: