Vloggen naast het bloggen!

Vandaag upload ik mijn allereerste vlog. Door drukkere tijden en de aankomende bevalling plaats ik deze vlog, omdat ik niet zeker weet hoeveel weekblogs ik nog kan plaatsen. Omdat ik graag het contact met jullie als lezers/kijkers onderhoud wil ik jullie verwijzen naar de vlog. Zondagavond word weer de gewone blog online geplaatst, geniet er vooral van want het kan zomdaar de laatste zijn. Hier de link van de allereerste vlog van Story of a new mom♡ https://youtu.be/BopE_VS-5AI vloggen naast het bloggen Veel liefs, Jolanda♡

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: