Figuurlijke Mega hoge Drempels….

Lieve Lezers,

Het is jullie vast niet ontgaan dat het me de afgelopen maanden behoorlijk druk werd in de kop en daarom gewoon soms stagneer in dingen zoals bijvoorbeeld het schrijven van de blog.

Ik wil hier zo graag mee doorgaan alleen merk ik dat de denkbeeldige drempel soms zo hoog is door alle drukte en alle ballen hoog te willen houden dat het me soms gewoon niet lukt.

Hoe jammer ik het ook vond maar mijzelf ook af en toe de rust moet gunnen heb ik dan toch besloten het wat rustiger aan te gaan doen.

Niet wekelijks meer een blog want dat is al gebleken ik houd het gewoon niet vol…. hoe jammer ik het ook vind met ook de zomer op komst zal ik zo vaak mogelijk een post proberen te blijven doen maar dan kortere en kleinere updates.

Afgelopen weken!

Dylano is behoorlijk aan het groeien zowel mentaal als fysiek en dat zijn de leuktste maar ook de meest emotionele rollercoasters waar ik soms in beland, en het soms behoorlijk heftig vind.

Zo trots al een aap met 10 lullen loop ik vaak met mijn kind over straat.

We zijn aangekomen in een periode wat te leuk is voor woorden het allemaal zelf willen doen, dingen zoals de fles en chippies vast pakken met de handen en de moteriek per keer zien verbeteren. Superschattig kan ik je wel vertellen!

Ook moesten we de laatste keer bij het Consultatieburo beginnen met fruithapjes want volgens de kinderarts was het daar behoorlijk tijd voor gezien zijn gekwijl, nou dacht ik als moeder zullen wel tandjes zijn die doorkomen maar nee volgens madame was het vaste voeding waar hij behoefte aan had.

Nou dikke prima dan zal daar dan echt aan moeten geloven.

Dus fruithapjes als een gek bij de kruidvat ingeslagen, kind vreet nu per dag in een lullige 15 minuten nu in een raptempo dat bakkie op.

En hoe dom en stom ik het ook vind dat moeders dan als ze hun een kind een hapje geven dan zelf de mond open doen, net alsof die vreetschuur van hem dan ook open gaat ofzo… niet dus. Bloedirritand vind ik dat en probeer manmachtig dat zelf dus ook niet te doen. Maar af en toe betrap ik mezelf er helaas ook op.

Het slapen. Ik durf er gewoon bijna niks over te zeggen in de angst dat zoonlief vanaf nu denkt “eeey wacht eens even ik kan je gerust wel weer even een paar nachten wakker houdenπŸ˜‹” no thanks boyπŸ˜‰!

Dus het gaat goed met ons.

Het wachten is nu op de zonnekap voor de Mountain buggy wagen zodat die weer compleet is want ik had 1 via Facebook groep overgenomen maar daar heb ik letterlijk op een stuk van 20 meter 3x pech mee gehad. Pech ja pech voorband + draagsysteem klapte er gewoon onder vandaan…

Ja niet zo grappig als je midden op de zeedijk staat geen gereedschap bij je hebt en nergens van de zeedijk af kan en kind en hond + boodschappen bij je hebt…. Not so funny!!😒

Wat onze puppekind betreft die gaat heel goed ze is bijna zo goed als zindelijk heeft soms nog wel eens een ongelukje maar verder doet ze t prima!

Gina & Dylano zijn dikke vrienden samen en echt the Cute om te zien! Zelfs als ik met de kinderwagen loop en ik heb haar aan de riem gaat ze niet bij de wagen weg zo leuk groeien die 2 samen op. Echt mega aandoenlijk!πŸ˜πŸΆπŸ‘ΆπŸ˜

Hedendaags werkt deze Mama ook nog 1 dag in de week in de Horeca erbij & hopelijk vanaf Mei 2018 er nog 1 dag in de week bij op wornsdag en dan gaat onze kleine man 1 dag in de week naar de gastouder hier op de buurt.

Kan mama even 2 daagjes gewoon Jolanda zijn zonder de hele dag aan flessen, poepluiers e.d. te denken.

Ik zal een foto compilatie bijvoegen zodat jullie kunnen zien wat er in de tussentijd allemaal is gebeurd qua ontwikkeling.

Ik hoop dat jullie zulke blogs ook kunnen waarderen.

Liefs Story of a New MomπŸ˜˜β™‘

Fruithapjes vinden we leuk en lekker (tussendoor beetje ouwehoeren om het leuk te houden)

Poes en frits vinden we ook wel lief🐱

Dagelijkse welkomstkado😍

“Hey dit kan ik zelf vasthouden”

“Dan ook maar even zelf in mijn mond doen”

“Ja bijna waar ik m hebben wil”

Hay i’m mister badass…..😎

1e x loopstoel

Naar de winkel in de draagzak 1e x met mama. Voor de zekerheid toch maar de kinderwagen mee voor als het te zwaar word op de schouders.

Nieuwe pyjama’s voor de kleine man want alles werd te klein!

Nieuwe kleertjes voor de kleine man;

Rompers, Pyjama’s, schoenen, XL hydrofiele doeken & dekentjes voor in de kinderwagen.

Eindelijk groot genoeg voor ons rendier pak is het bijna zomerπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Lekker Liga koekjes eten en er een dikke bende van maken!

Heerlijk die liga koekjes.

Jam jam jam!!😍

Dylano is gek op kleurenlichtjes en vooral flikkerende lichtjes! “dus mama hing speciaal voor mij een LEDstrip op!”😍😍😍

Lekker in het zonnetje buiten!

Lekker buiten in de zon i.p.v. voor de tv of in de box!

Lekker buiten spelen!

Op visite bij lieve vriendinnetje Frederika en er is iemand net zo blij met haar als ik😍

Oooh dat koppie😍😍😍

Dylano en tantie Margreet😍

Weer die lichtjes πŸ˜€

Hier word ik zo blij van dat gelukkige koppie om kleurlicht😍

Eten eten eten…..😍

De loopstoel😊

Met de buggy voor het eerst de zeedijk op en direct pech….

Das pech voorband eronder weg…..

Gelukkig slaapt meneer wel overal doorheen!

Oke nu word de lichtbak echt te klein……

Ik kan dit zelf mama kijk maar…😎

Leuk die babyTV zender je kind heeft in 1 klap alleen nog maar oog voor de tv…..😁

Hmm dit lust ik wel….

Oeps betrapt (meneer verbouwd tijdens middagdutje even zijn eigen bedπŸ€”)

Oeps betrapt!!!

Doei mama😟

😍😍😍😍😍 Nothimg but love for this little guy😍😍😍😍😍😍

Zelfs op bed doe ik het lekker zelf!😊

Thats it guys tot de volgende post!

Liefs Moi😘

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: