Day in the life of Story of a New Mom♡

Lieve Lezers,

Ik heb jullie beloofd in de blog een dagje mee te laten kijken in ons programma! Dus hier een kijkje in een druk gepland dagje uit deze week (volgende week word het nog drukker😲) ik hoop dat jullie het een beetje snappen waardoor ik soms zo hectisch overkom in de blog. Of in iedergeval waardoor ik er moeite mee heb.

Woensdag 9 Mei 2018.

Om 8.45 werd ik wakker en ben om 9.00 toen de wekker ging, eraf gegaan omdat ik onze kleine man ook al hoorde rommelen in zijn bed.

Eenmaal aangekomen op zijn kamer zag ik dat hij ondersteboven in z’n ledikant lag zonder dekens. (Gelukkig gaat de waaier na een aantal uren vanzelf uit)

Dus kleine man direct maar verschoond en omgekleed klaar om de dag te beginnen want moeders moest om 11 uur weer werken.

Lekker zomers aangekleed gingen we beide naar beneden terwijl manlief nog lag te slapen.

Eenmaal daar heb ik zoonlief in zijn wipstoel op de bank voor de tv gezet (Babytv vind ie geweldig), zodat ik nog even wat kon eten en mezelf nog even verder kon klaarmaken voordat ik weg moest.

Maar voordat dat dat hele tafereel kon beginnen moest ik eerst weer even de kattenbak de voer/waterbakken van de katten terug zetten, i.v.m. de hond die door de warmte even lekker op de tegels mocht slapen (tegels zijn koud en daardoor koelen de voetzooltjes en buik van de hond beter af waardoor ze beter kunnen afkoelen in deze hoge warmte). De katten mochten 2 nachten in de woonkamer maar daar de kattenbak e.d. laten staan is geen optie want dan eet de hond alles op inclusief de kattenstront.

Dus nadat ik daarmee klaar was kon ik mijn salade waar ik zin in had klaar maken en ook opeten, tussen het eten door kwam manlief beneden om naar de wc te gaan en zij dat ie ook zo beneden zou komen! ( circa 9.30 was het toen)

Tussendoor ging hij zich omkleden en na te hebben gegeten heb ik Dylano zijn fles klaar gezet en zover klaargemaakt dat manlief weg kon met Dylano i.v.m. een afspraak in de Posthoorn. Daarna toen manlief weg was ging ik verder met make-up e.d.

Na het afwerken met de make-up snel mijn dagelijkse benodigdheden ingepakt + de nieuwe producten die ik bij Ha-Ra had besteld om te testen! Schoenen aan, tas mee, deur op slot, hond gedag zeggen en achter hek laten en op naar het werk. (Nog geen 2 minuten op loop afstand)

Eenmaal op het werk snel ingesmeerd met de nieuwe producten van Ha-Ra en ingesprayd en direct door want door de wandel elfstedentocht was het behoorlijk druk met deelnemers en toeschouwers op het terras.

Van 11 tot 1 uur gewerkt en daarna direct naar huis gegaan.

Daar was manlief druk bezig zijn fiets in elkaar te zetten (was blijkbaar een ikea pakket wat hij zelf ook niet had verwacht volgens mij) en dat ging niet van een lijen dakje, dus snel alle spullen klaargezet om weer weg te kunnen gaan en tussendoor de kleine man nog even buiten in het campingbed laten genieten van het mooie weer & mijzelf getrakteerd op een ijsje.

Om 3 uur liepen zoonlief en ik weer naar de trein om vervolgens in IJlst uit te stappen om de hond van zuslief even te ontdoen van zijn winterjas. Tussen het scheren door paste zuslief op de kleine man zodat ik in 1 ruk kon doorwerken en de hond daardoor niet te lang in de hitte hoefde te staan. Hier was Sisco (vernoemd naar de zanger van het ” Thong Song lied) erg blij mee, zo blij dat hij als een gek door de tuin rende en omrolde op het kunstgras e.d. wat mij weer een voldaan en goed gevoel gaf! Lieve Sisco geniet er nog maar even van jonge met je 14 jaar oud heb je z’n Spa sessie wel verdiend I ♡ 🐕.

Voor het scheren!

Na het scheren heb ik me even omgekleed met her en der een geleend kledingstuk van zuslief, gezien het feit dat werkelijk elk deel vanaf BH tot korte broek alles onder de kriebelharen zat.

  • Kriebelhaar + Zweet = Not a good Combo!!!

S’ avonds heb ik bij Gelske van Happy Jewelry en mijn teamleidster van Ha-Ra een speciaal kado voor mijn lieve schoonmoeder op gehaald.

  • En zelf een nieuwe beurs gekocht.

Daarna nog even lekker gegeten bij zuslief en na het eten weer richting huis gekeerd. Althans ik dacht dat ik mooi op tijd naar huis ging.

Dacht ik mooi om 20.10 “laat ik alvast naar het station lopen de trein komt zo” Ja smartass moet je wel de goeie vertrekplaats invullen🤔 (Stavoren- ijlst ingevuld i.p.v. IJlst- Stavoren) dus de trein kwam pas om 20:47 dus moest ik maar ffe een halfuur wachten op het Station. Fuck my life😭

! Maar serieus als we allemaal gebruik maken van perrons zien we toch ook dat er vaak 3 a 4 prullenbakken op het perron hangen?! Flikker je gebruikte condoomverpakkingen daar lekker in ofzo en niet op de grond! Hou het netjes aub er komen ook kinderen daar! Gedraag je daar zoals je thuis ook doet!

So thats out of my system! 🤗

Terug naar de treinreis, Om Half 10 kwamen we thuis aan en heb ik Dylano direct naar boven gebracht om hem vervolgens lekker in te stoppen met een flesje en zelf niet heel veel later ook onder de wol te kruipen.

Al met al lag ik 00.00 uur in bed denk ik, omdat ik eerst de tuin nog even kon opruimen want manlief had geen tijd om op te ruumen zij die, waarna ik om circa half 1 sliep.

De volgende dag om circa 10 uur pas melde de kleine man zich pas weer ( ik was om half 8 al eens wakker geweest) wat een heerlijkheid was dat even een beetje uitslapen!

Dus dat was een “Day out of my life” wat vaak z’n 2 a 3 dagen in de week zo is.

Rennen. Vliegen. Draven.

En alles lopend of met openbaar vervoer doen waardoor je altijd giga moet plannen (wat soms ook wel eens fout gaat).

Ik zal proberen vaker z’n DailyBlog up te loaden zodat jullie soort van kunnen meekijken in mijn hoofd/hectische gedachte/levensplanning

Als jullie vragen hebben hoor ik ze graag!

Veel Liefs♡

Story of a New M♡M😘

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: