Days in the life of Story of a New M♡M

Lieve Lezers,

Deze week geef ik jullie een aantal dagen een kijkje in ons leven.

Maandag 14 Mei 2018.

Rabo_logo_rgb-1-893x1030

Ik had aanvankelijk de wekker gezet om eens niet te hoeven vliegen, Rennen, Draven. Maar omdat ik S’nachts slecht kon slapen vanwege bankzaken die ik vandaag MOEST regelen omdat ik eindelijk van de bewindvoering af ben heb ik de wekker uitgedrukt en sliep ik door tot 11 uur…. dus wat moesten we uiteindelijk weer? Juist ja vliegen,rennen & draven.

Ik zal eerlijk bekennen dat ik dit best spannend vind, na circa 7 jaar bewindvoering moet ik straks van alles weer zelf regelen waar ik anders vaak geen omkijken naar had en dat was ook wel fijn die financiële rust.

Z’n ochtend begint met zoonlief snel verschonen, aankleden & tussentijds discussiëren over het weer/temperatuur en wat zoonlief dan aan zou moeten. Uiteindelijk een niet al te warm setje aangetrokken althans dat dacht ik, s’ middags toen we thuis kwamen merkte ik alleen wel dat ie behoorlijk bezweet was. Dus morgen met dezelfde temperaturen krijgt ie iets minder warms aan. Foutje kan gebeuren.

Maar goed na het aankleden van zoonlief zelf snel aangekleed, manlief uit bed getrapt om ook te helpen met spullen bij elkaar zoeken om weg te gaan richting de trein.

Snel voedertoren gevuld, fles gemaakt voor onderweg, Adidasjes gepakt die geruild moesten worden, hier moet ik wel even bij vermelden dat manlief die als kado voor moederdag had gehaald omdat ik graag weer classics wou hebben en hij dat weet.

Maar uiteindelijk heb ik die Dinsdags geruild want de maat was iets te groot.

Bij de bank ging alles natuurlijk weer eens op z’n standje “het is maandagmorgen ik moet eerst 10 bakken koffie” dus al met al liep ik pas rond 2 uur ofzo de bank uit!

Manlief was m al met zoonlief gesmeerd de stad in want het duurde hem allemaal te lang, begrijpelijk maar eigenlijk was hij mee om mij juist te helpen voor bepaalde bankzaken.

 

Na de bank gingen we met de Buggy even langs de halfords en Babyhuis Wierdsma om de zekeringen en de ophanging van de achterbanden te checken, en aan te laten passen omdat de achterbanden er de laatste tijd steeds sneller af gleden ( moest steeds vaker de banden er weer op trappen) niet heel handig natuurlijk.

Een nieuwe zekering en ophanging erin en klaar waren we weer en dat allemaal voor €7,50 konden we volgens de vriendelijke Ditmer weer Jaren vooruit. (Maandag linkerband)

Om 10 voor 5 gingen we weer terug met de trein naar stavoren wat ook weer rennen vliegen draven was want manlief zij welgeteld 20 voor 5 uhm sgat over 10 minuten gaat de trein weg….. dus rennend over de stoep met kinderwagen en weer veels te veel boodschappen holden we naar het centraal Station van Sneek.

Om 6 uur moest ik weer gegeten en wel op het werk verschijnen, ware het niet dat we half 6 pas thuis kwamen dus rap omkleden, kop verbouwen, haar vast en gaan met die banaan.

Met alle haast van dien was ik vergeten dichte schoenen aan te trekken dus op men rubberen birkenstocks kwam ik in de zaak waarbij ik bij het omdoen van het schort pas dat opmerkte “hoe dom ken je zijn hé”

Maar goed tijd om te ruilen was er niet dus aan de bak dan maar!

Om 9 uur liep ik weer naar huis om manlief te helpen want schijnbaar was zoonlief ontroostbaar.

Eenmaal thuis bleek zoonlief al te slapen….

Dinsdag 15 Mei.

hara jaarmarkt

Dinsdag morgen moest ik vroeg mijn bed uit voor de jaarmarkt van Sneek, waar ik met Ha-Ra collega Gelske en Petra op de markt stond.

Een mooie warme dag met een goede verkoop al met al een goede dag met veeeel leerzame momenten!

Na de markt zijn manlief, ik en zoonlief de stad weer in geweest voor het ruilen van de te grote Adidasjes nieuwe Zomerse Bikini te scoren en nog een keer naar babyhuis Wierdsma om nu de rechterband aan te passen.

Ook hebben we ook nog even een snel rondje over de gehele markt gelopen waar ik een nieuwe outfit van manlief heb gekregen, waar we het soms alleen niet eens zijn met de kledingsmaak of wat ik volgens manlief zou moeten dragen omdat hij dat mooi vind maar ik me er prettig bij voel.

Uhm nee schat een jurkje is niks voor mij en dat 10x melden zeg maar, nee dat geld dus ook voor rokjes draag ik ook niet schat.

Zo werd tijdens het bikini en lingerie passen me ook weet hoe vaak gevraagd iets roods aan te trekken omdat manlief dat een opwindend kleurtje vind…..

Ja schat maar wat jij opwindend vind hoeft niet iedereen te vinden of te zien. + knalrode bikini X melkwitte lijf = geen goede combi…. “vuurtoren van Brandaris heeft ook z’n kleurencombi” no thanks Babe😋.

Doordat ons puppekind al 2 paar slippers had verslind en een aardbeienplant had gesloopt was ook daar nu de maat mee vol en mocht manlief de schade dokken!

1 paar slippers en Birkenstocks waren de schade. Die heb ik maandag direct maar even vernieuwd gezien de zomer vaker en heviger voor de deur staat dan we op kunnen voorbereiden.

Al met al zijn we nu helemaal summerproof en gaat het verkleuren steeds beter.

Woensdag 16 Mei.

Dit was een algemene rustdag lekker met z’n allen uitgeslapen tot half 12. Heerlijk moeten we vaker doen!

Donderdag 17 Mei.

S’morgens kwam Martine en hebben we de bewindvoerder gebeld i.v.m.nu al problemen, terwijl de overdracht schriftelijk anders was afgesproken.

Dus hing Moeke natuurlijk weer kwaad aan de telefoon. En terrecht.

Daarna snel douchen omkleden en klaarmaken om vervolgens zoonlief slapend uit bed te trekken om weer weg te gaan naar Sneek.

S’middags moest ik naar een psychiatrische verpleegkundige omdat ik zelf graag even met iemand wou praten over het moederschap en mijn ADHD problemen waar ik tegen aan loop.

Het was een fijn gesprek!

Volgende week een vervolg!

Dylano en zijn groentehapjes gaan steeds beter we hebben al het e.e.a. geprobeerd.

Mais is ook lekker alleen was ik wat moe!🌽
Spinazie jammiej (kleine poppeye)💪💪💪

Bloemkool invriezen in porties!

  • Bloemkool, (geen favoriet)
  • Wortel, (vond ie helemaal niks)
  • Doperwt, (gemixed ook met wortel wou die wel)
  • Spinazie, (vond ie lekker)
  • Mais, (vond ie lekker).

Ook zijn omrollen en bewegen gaat vele malen beter en lijkt het alsof hij ineens door heeft hoe alles moet, geweldig gezicht.

Dat was het alweer voor deze week, de rest kunnen jullie volgende week weer lezen!

Veel liefs,

Story of A New M♡M.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: