Extra Artikel; Verandering in de wereld begint bij jezelf.

Lieve Lezers,

we zijn weer aangekomen bij een nieuwe blog die even wat dieper in gaat op waar ik de laatste dagen voornamelijk voor de blog heel druk mee ben geweest.
vooral het aanschrijven en benaderen van bedrijven op het gebied van ADHD en via Google een aantal zoekacties te hebben gedaan zoals ik wel vaker doe, kwam het er op neer dat ik nu toch echt zelf het voortouw moet gaan nemen in verandering op gebied van ADHD Moeders tijdens de zwangerschap gecombineerd met medicatie.
en dat heb ik even heel vakkundig aangepakt, vandaar dat de website nu ook een iets professioneler tintje heeft.

 

Verandering begint bij jezelf.

verandering quote

Als je de onderstaande links opent en naleest kom je achter dezelfde conclusie als ik, en dat is grofweg dat er bij vrouwen meer problemen bij komen op het gebied van ADHD onderzoek.

ADHD vaak bij vrouwen niet herkend!  ,  Kun je medicijnen gebruiken tijdens de zwangerschap?

Als je bovenstaande artikels hebt gelezen zal je het ongetwijfeld eens met me zijn dat er simpelweg meer onderzoek naar moet komen.
dit houd in dat ik farmaceutische bedrijven moet gaan benaderen, stichtingen en instellingen moet gaan benaderen om het bespreekbaar te maken maar vooral om de drempel lager te leggen.
Iedereen moet een Pop-Poli kunnen vinden en weten dat het er is zonder in aanraking te komen met psychiater of instellingen die jou daar eerst moeten heen wijzen.
De deur moet open en niet meer op een kier, de schaamte en zoektocht moeten worden gereduceerd.
En ik ga daar een begin mee maken door bedrijven en instellingen te benaderen.
tot nu is dat al gebleken dat men er graag energie in wil steken omdat er weinig tot niemand is die hiervoor het voortouw heeft genomen.
Ja het is even lef hebben en deuren soms moeten open trappen voordat je ergens binnenkomt, maar als je de deur eenmaal open hebt ?!
Laten we het er maar op houden dat men enthousiast is van mijn verhaal en mijn enthousiasme werkt misschien ook wel mee.
Zelfs de psychiater Dhr. Mertens was verbaasd toen ik hem over de blog vertelde en toen ik ook nog vroeg of hij zijn naam wou koppelen aan dit medium was hij al ja knikkend behoorlijk enthousiast.
met de vraag of hij nog instellingen wist vanuit zijn professie of onderzoekscentra waar ik me kon aanschrijven kreeg ik een post-it vol mee met aanbevelingen.
Superleuk dat men het zo met open armen ontvangt, stemt mij goed.
nu maar hopen dat velen met mij daar ook zo over denken.

Plan van aanpak;
start-to-be-great quote

Een aantal stichtingen en/of media kanalen hebben al leuk en positief terug gereageerd, ik hoop op meer samenwerkingen met o.a;
– Bedrijven,
– social media,
– Tv & Radio kanalen,
– evenementen.

Op dit moment ben ik nog hard bezig iedereen te proberen te bereiken op grond van hulpverleners, ziekenhuizen e.d. maar de toekomst laat ik niet te lang wachten!

Meer nieuws binnenkort!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: