Weekblog 30; Tandendrama & Mommy Me-time.

Lieve Lezers,

Weer een week om, wat gaat de tijd toch snel.
zeker wanneer die week al weinig slaap en veel zorgende dagen betekend.
Onze kleine man heeft vorige week vrijdag zijn eerste 2 tandjes gekregen zoals jullie hebben kunnen lezen, en dat heeft behoorlijk impact op onze kleine man.
Veel slapeloze middagen wat nog te doen is als je s’nachts maar goed slaapt zou je denken, nou helaas ook dat gaat met vlagen wel of niet goed.
Alles voor je kind en dus neem je dan maatregelen!
Alles doe ik voor onze kleine man, de drijfveer in het leven!

Hierover & meer in de Blog!

 

Week 22; Tandendrama & Mommy Me-time.

Maandag => werkdag.
overdag lekker rustig aan gedaan, beetje was gedaan beetje bloggen en tussendoor genieten van het weer en ons gezin.

Dinsdag => Wenkies On Point Again ♥
Rond 2 uur stapte ik met de fiets in de trein om naar Sneek af te reizen voor de henna behandeling, daarvoor even de winkels in en dan snel door naar de Salon.
Even snel langs de Action voor nieuwe trapverlichting (week ervoor net nieuwe gehaald maar pennetje was kapot dus kon ik weer terug), even langs de kruidvat voor de beruchte wimperserum als het dan al zo veel deed wou ik dat wel eens testen!
maar natuurlijk door het nieuws nergens meer te krijgen, en dan op het nieuws beweren dat het niet schadelijk is ja kiss my ass.
Dus kijken of andere Drogisten het nog hebben, en jawel de Trekpleister had zelfs nog 2 soorten dus de huismerk versie waar ik ook altijd het make-up van heb meegenomen.
dat zullen we eens even gaan testen of het inderdaad zo geweldig werkt!
Toen snel door naar de Salon.
Eindelijk kon ik mijn Wenkbrauwen weer eens laten doen want het waren behoorlijke monsters geworden.
En ja je kan het zelf doen inderdaad of je laat het doen door mensen die er verstand van hebben en die het gewoon goed kunnen, ik koos voor optie 2 omdat het bij mij vaak niet zo mooi zit als bij mijn favoriete Salon.
Ik heb zondag avond nog besloten dit te willen doen dus direct geïnformeerd bij mijn Go-To Salon Maggie’s , gelukkig was Magda de eigenaresse die ik maandag morgen belde zo lief voor mij een plekje te creëren dus ik was al helemaal blij dat ik Dinsdags direct terecht kon, helaas konden de Hennabrow behandeling en de Spray Tan niet tegelijk, maar goed 2x Me-time is natuurlijk ook geen straf!
Het kost wat maar dan heb je ook wat!
En wow wat kan ik nu weer met trots over straat!
hier het resultaat!

Over de behandeling:

Bettie de Brow specialist deed bij mij de behandeling, een vrolijke jongedame die er goed verzorgd uitzag en lekker babbelde.
de behandeling begon met het insmeren van de henna verf die lange tijd moet inwerken.
Daarna werd ik voor het eerst in mijn leven gewaxt en dat vond ik heel eerlijk behoorlijk spannend, want kijk je films series en dat soort toestand zie je altijd dat het gepaard gaat met enorm veel pijn en spanning.
Maar toen ze eenmaal klaar was en begon te epileren kon ik goed de balans opmaken!
Waxen is een korte maar diepere trek aan je haarwortel die door de warmte van het waxen al veel zachter word, en bij epileren ga je op een koude en strakke huid de wortel eruit trekken wat naar mijn mening meer pijn deed dan het waxen zelf.
Al met al viel me het dus reuze mee en zou ik in het vervolg veel liever waxen dan epileren als je het mij vraagt.
Bettie, ja Bettie was gewoon geweldig! hield veel rekening met littekens, pijn en nieuwigheden en was wel in voor een uitdaging!Als jullie dus ook zulke mooie wenkbrauwen willen of jezelf of iemand anders een heerlijke behandeling willen geven neem dan vooral magda haar prachtige zaak eens mee in je gedachten!

Maggie’s waar Ontspanning & kwaliteit bij elkaar komen!
Maggie’s Salon.

maggies logog

Woensdag => Again Me-Time & S’avonds Ha-Ra Teamvergadering.
Mennie mijn nichtje kwam oppassen op Dylano zodat moeders naar de vergadering kwam, zo fijn zulke behulpzame mensen!
kom je na de vergadering thuis, Kind niet geslapen ja circa 30 minuten in de wipstoel op de bank, heeft ze ook nog eens mijn keuken en woonkamer opgeruimd.
Hoe blij kan je daarvan worden!
Ik vond het zo lief dus een heerlijk kado om haar zelf eens lekker te verwennen houd ze nog van me tegoed of ze het nou wil of niet!

Nog even snel het hondje uitgelaten want in IJlst zag ik de buien al hangen, dus snel rondje zeedijk voor madam!

 

Donderdag => Mooi weer Wasdag.
Donderdag was het nog warm en benauwd en hadden we overdag zelfs bewolkte luchten die even later zelfs ontpopte in onweer.
hoe zeer ik ook hekel heb aan het Fenomeen onweer, moest er toch was gedaan worden en ja dat moet droog en dus naar buiten nu het nog droog en lekker warm was.
het grote spul op de open waslijn en de kleinere wasgoed onder het afdak op de rekken!
poeh wat was ik blij met mijn veranda en mijn wasrekjes die er lekker onder kunnen!
want onze droger is niet de beste meer en durf ik eigenlijk niet teveel meer te gebruiken, en als het droog is en mooi weer droogt dat vaak ook sneller en ruikt de was altijd zo lekker!
Eenmaal alles rap opgehangen snel naar binnen gegaan!

Manlief moest natuurlijk weer gewoon werken en die ging in een plensbui naar zijn werk, ben ik dan toch blij dat ik thuis mag blijven bij mijn mooie vent en lieve beestjes!

Afgelopen week voornamelijk bezig geweest met boven de slaapkamers opruimen en ordenen;
wat kan naar zolder ,
wat is was dat nog gewassen moet worden,
wat moet nog gevouwen en in de kasten.

 

Vrijdag=> Was & Poets dag.
Deze dag was door Manlief ingevuld door schoonmaakdag, hij had de doucheput ontstopt en dus moest het daarna even schoon!
Die zelfde put had ik al een aantal keer proberen los te krijgen maar elke keer zonder resultaat!
dus dan s’middags maar aan de poets!

Dylano.

Vaste Voeding hebben we nog niet echt structuur in maar fruit is met deze warme dagen wel echt onze vriend.
nou heb ik via de Facebook pagina Ekobaby een heel leuk idee gevonden om baby-ijsjes te maken en super gezond met fruit!
Link: EkoBabyBio

Voor degenen die het leuk vinden om te maken laat vooral je resultaat dan even zien!

Tandenpijn in het kwadraat!

Door de kleine man zijn tandenpijn hebben we veel steun gehad aan het middel Dentinox en zo heel af en toe een zetpil!
Dentinox smeer ik tegenwoordig op zijn baby tandenborstel en masseer daarmee lekker de tanden en het tandvlees en dat vind Dylano zelf inmiddels een feest en lekker gevoel, want je hoeft nu alleen nog maar de tandenborstel te laten zien en zijn mond staat al open!
Superleuk want als ik hem daarna de tandenborstel geef gaat hij op zijn eigen manier door met poetsen!
Wij poetsen met een Tandenborstel die in 1 van de zoveel babydozen zat met een paar druppels Dentinox met een drupje water erdoor.
We poetsen dus nog niet om de tanden schoon te houden maar puur om de pijn weg te masseren en om het poetsen een leuk tafereel te maken i.p.v. een groot drama!
Donderdag nacht was het zelfs zo heftig dat ik maar even zijn temperatuur heb gemeten en jawel mijn intuïtie liet me niet in de steek °38,4 dus zetpil erin, even met Dentinox poetsen en bij mama in bed!

tandenpijn

Hebben we de loopstoel deze week wat vaker gebruikt, omdat hij steeds actiever is en niet meer de hele dag in de box wil liggen.
Door het slaaptekort kan hij zich zo mooi vermaken zonder dat ie last heeft!
Ook zijn de bijtringen op dit moment een fijn middel!
Door het warme weer hebben we niet teveel in de warmte gelopen maar wel een paar keer een wandeling gemaakt en toch weer even water opgezocht met de kleine man.
Aan zijn gezicht te zien vond hij dat toch wel spannend & leuk.

11-Steden Fontein Stavoren.

De fontein was superdruk elke keer maar toch even samen met ons mannetje het moment gepakt om er even in te klimmen en te ontdekken met Dylano en stiekem genoot hij er zichtbaar van!
Zie foto’s.

Voeding.

We zijn Maandag overgestapt op andere flesvoeding, namelijk de Standaard Stap 2 voeding van Nutrilon.
Wij merkten beide dat Dylano wel meer kleine beetjes fles liet staan en ook minder trek had in zijn flessen.
Door toeval moesten we laatst een week even op deze voeding over en merkte ik dat Dylano steeds beter zijn fles leegdronk en minder liet staan, dit was voor mij een teken dat dit ook goed was.
En hoe makkelijk hij fles nam na het overstappen zonder poep & darm problemen o.i.d. verbaasde mij eigenlijk zo erg dat ik het nu dan tijd vond om over te stappen.
Nu waren wij ook de enige die deze voeding hadden in Stavoren dus konden we het wel bestellen bij de Coop maar het kwam steeds vaker voor dat er leveringsproblemen waren of door de feestdagen dat bestellingen ineens eerder moesten doorgegeven worden.
Dus was overstappen een logische en verstandige keuze en gelukkig doet meneertje het hierop ook goed dus geen probleem dan.
wel krijgt hij nog rijstebloem om de fles vulling nog wel wat te houden maar op den duur zouden we dit zelfs ook kunnen afbouwen.

verandering van voeding dylano

 

Ik wens iedereen een fijn weekend verder en geniet van het heerlijk afgekoelde weer, en het warme weer wat er weer aankomt!

warm weer

Veel Liefs Story of a New M♥M.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: