WeekBlog 31; Tandendrama & 1e woordjes!!!

Lieve Lezers,

Deze hele week stond weer in het teken van onze kleine man en zijn tanden drama, maar ook zijn eerste Woordje !!!!!

Soms best vermoeiend kan ik je zeggen omdat je constant moet zorgen voor een ander en maar oproepbaar moet zijn voor je kleine ukkepuk.

Alles voor je kind en al helemaal als je beloond word door zulke lieve mooie woordjes♥

Dat en meer in deze blog.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Week 23; maandag 4 t/m zondag 10 juni.

Maandag 4 juni.

Het was weer papadag/mamawerkdag dus voor mij weer even uitrusten en s’middags weer aan het werk!
S’avonds lekker geweest en daarna lekker op bed gegaan.
S’weekends was het e.e.a. was voorgevallen, en zijn we vervolgens ieder ons eigen weg gegaan.
Dit resulteert erin dat manlief vanaf nu niet meer genoemd zal worden in de blog omdat hij mij daar om heeft gevraagd.

Huishoudelijke medeling!

De blog zal dus nog puur gaan om mij, zoonlief en de afspraken op gebied van ADHD waar de site ook om draait.
Nee we gaan niet scheiden maar soms wil gewoon niet iedereen benoemd worden en dat respecteer ik.
Mensen zijn ook veel te beoordelend en kunnen daarom dingen belachelijk maken of ergens de draak mee steken terwijl deze blog daar nooit voor is bedoeld, wat ik wel leuk vond om te horen is dat mensen gelukkig ook het goede van de blog in zien en de kwaliteiten van mij.
De eerlijkheid van mij om alles te vertellen word hierdoor heel moeilijk omdat ik mensen niet wil kwetsen.
Hierdoor zal de blog dus puur nog mij en zoonlief betreffen, met de hoop dat men dat nog enigzins netjes houden qua gedrag en uitspraken.
Nou heeft het mij nog nooit een flikker uitgemaakt wat men van mij vind of zegt maar als je mijn gezin achter mijn rug aan valt vind ik dat heel laag, daardoor dit besluit.
Ik hoop van de lezers op respect en vertrouwen, maar helaas moet ik daar dus nu zelf het heft in handen gaan nemen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dinsdag 5 juni.
rond half 12 kwam Martine (AB) weer, hebben we weer behoorlijk wat te bespreken gehad en ging ze rond half 2 weer weg.

Dylano lag rond 12/half 1 op bed en heeft bijna de hele week een zetpil nodig gehad om een beetje te kunnen slapen, zonder krijste hij het uit van de pijn en ook de hele week lichte verhoging.
Deze week hebben we dan ook geprobeerd met andere manieren om de pijn te verlichten en dat hielp voor overdag wel maar voor de nacht was dat helaas geen optie.
Tandenpoetsen, Bijtringen, koude yoghurt en ja bijna ijsjes overwogen om de pijn wat te verdoven maar dat wou ik nog even laten want anders werkt dat straks ook niet meer bij teveel pijn.
Het was dus de hele week wat behelpen in dit drama.
we zijn dan ook niet weg geweest omdat ik ons kleine ukkepukje even rust gunde hiermee.

Woensdag 6 juni.

Ook die dag was weer rustig aan doen lekker wandelen en niet te veel moeten i.v.m. kleine man zijn tandjes!
De dag ervoor bij het fruithapje geven meende ik even dat ik zoonlief zowaar MAMA hoorde zeggen maar toen dacht ik bij mezelf zal wel de vermoeidheid zijn van dit tandendrama.
Ga ik s’avonds naar Beppe (schoonmoeders) en vertel dit aan haar, vervolgens zit ik boven te printen en komt mem met dylano aan lopen en zegt ze;
” Jahoor je had gelijk hij heeft het net weer een paar keer gezegd” waarop ik verbaasd maar ook tegelijk met een stomme grijns op mijn kop tegen haar zeg ”dan heb ik het dus niet gedroomd maar gebeurde het dus toch”

Dat Dilemma ook weer opgelost en sindsdien is het natuurlijk
Plannen gemaakt voor a.s. week om iets leuks te gaan doen met het gezin even lekker ertussen uit!
Wat dat is lezen jullie uiteraard volgende week pas in de blog.
Ik en manlief hebben er in ieder geval leuke en  mooie herinneringen aan, en geven dit dan ook graag door aan onze kleine man!

Donderdag 7 juni.

Vandaag maar eens het zwembad weer opgezet, we misten welliswaar 1 onderdeel maar niet cruciaal genoeg om het zwembad niet op te zetten, helemaal alleen stond ie na een uurtje en kon de kraan eindelijk aan.
Het vullen dat heeft tot s’avonds 11 uur geduurd voordat ie goed vol was, daarna de pomp opnieuw aangesloten, chloordrijver erbij gedaan en wachten totdat ie vol is en mooi weer erraan komt.
Tuurlijk tref je het dan altijd dat er van die plensbuien bij komen, mja hij staat in ieder geval dus laat het warme weer maar komen.

Vanaf vandaag ben ik onze kleine man wat meer gaan temperaturen en monitoren en jahoor bijna dagelijks was het rond de 38°, wat wel frustrerend is want daardoor sliep hij dus ook niet in door de pijn van de tanden en de verhoging erbij.
Bijna vast ritueel werd het tandenpoetsen met paar druppels dentinox en inmasseren met de tandenborstel, temperaturen en bij hoger dan 37,5 zetpil erin.
Wij hebben gelukkig een slimme thermometer die oranje word als het hoger dan 37,5° word, dus toen het 38,1 was hup zetpil erin waardoor hij beter sliep en mama ook even kon uitrusten!

Vrijdag 8 juni.

Vandaag weer even boodschappen doen dit gezellig met z’n allen en daarna even lekker wandelen.
S’ avonds kwamen broertje en schoonzussie nog even gezellig weer even lekker bijgekletst.
Die avond was ook de laatste RTL Late Night show met Humberto Tan, waar ik even stil bij wou staan.
Wat heeft die man een steengoed programma gemaakt waarin alle kwesties aan bod kwamen, gewone mensen zoals jij en ik kwamen aan bod vergezeld met vaak iets meer bekende mensen en vaak muziek van hoge mate.

Ook namens mij en dit Platform BEDANKT HUMBERTO TAN voor de mooie 5 jaren RTL Late Night!!

Stiekem ben ik ook wel benieuwd wat Twan Huys ervan gaat maken, tot dusver was het namelijk een informatief, educatief maar ook ontspannend programma.
Bij vele andere late talkshows word er zo zwaar gesproken en zoveel diepteintervieuws gedaan dat de ontspanning verdwijnt, geen humor of gezelligheid aan tafel is en alles strak in een bepaald schema moet.
Ik hoop dat Late Night dat dat met Twan Huys wel behoud maar bang ben ik er wel voor dat het programma dat met Humberto Tan wel had straks gaat verliezen.

Zaterdag 9 Juni.

De hele week is het al rustig wakker worden met even Baby TV kijken bij mama op bed en dat was dus vandaag ook weer zo, even samen rollebollen op bed en lekker chillen voor de tv waar ik voorheen altijd z’n verschrikkelijke hekel aan had vind ik dat nu met deze kleine knaap juist heerlijk.
Nog even genieten van z’n armpjes om me heen als ik hem uit zijn bed til naar het mijne, lekker bij elkaar liggend voor de tv en de lieve woordjes MAMA uit z’n mooie bekje hoor komen, HEERLIJK!!

Meestal duurt die knuffelsessie 30 a 45 minuten maar soms ook wel eens iets langer als meneer mij nog iets te vroeg wakker is, of eerder wakker is dan mij en manlief hem bij me neer legt en ik nog even moet ontwaken van mijn dromen.

S’morgens tegen 12 uur zijn we naar beneden gegaan, reden hiervan was dat vriendlief smorgens om half 5 al wakker was en pas rond 8 uur weer wou slapen, dus moeders was wel aardig moe!
s’middags even boodschapjes gedaan en bij het voetbalveld wezen kijken en daarna weer lekker thuis om huis heen geprutst.

Bij de boodschappen nu ook maar eens wat broodjes voor onze kleine man gehaald (Melkbroodjes) en dat was een regelrechte hit bij onze kleine knaap!

Ook mocht komkommer niet ontbreken want daar heb ik laatst ook een heel handig (Nifty facebook pagina) lifehackje op gevonden.
Die gaan we dus even uitproberen en hopen dat het werkt!
Zondags beide gegeven, zaterdags het broodje & zondag de komkommer en wow ik heb een mega blij kind!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Overigens wil ik jullie natuurlijk die lieve eerste woordjes niet onthouden dus heb ik het geprobeerd op camera vast te leggen!

 

Dat was het alweer voor deze week,

Tot de volgende blog & mis de extra artikelen niet!

 

Liefs Story of a New M♥M

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: