Lijnen met een ADHD’er.

Lieve Lezers,

In dit extra Artikel neem ik jullie mee in waar ik al een week rustig aan mee bezig ben en dat is het lijnen.
Na de zwangerschap wil je toch op een gegeven moment je figuur terug, en daar was al een week lang heel veel motivatie voor.
Niet meer prettig voelen in je eigen lichaam is toch wel de grootste afknapper vind ik zelf dus er moest wat veranderen.

Dus als de sodemieter het e.e.a. aangepast in mijn eetpatroon.
hierover ga ik jullie in deze blog dan ook meer over vertellen!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Het Eetpatroon.

Mijn eetpatroon was vooral heel karig en ongezond aan het worden merkte ik de laatste tijd dus dat moest sowieso anders.
S’ochtends at ik niet meer en s’middags had ik het of te druk of te moe om er uberhaupt aan te denken dus ook daar moest verandering in gaan komen.
S’avonds moest alles sowieso met minder vet en zout want ook daar was ik niet heel strict meer in, en dat moet nu toch echt gaan veranderen wil ik wat kilo’s kijt gaan raken.

De hele week at ik z’n beetje een wrap met gehakt, mais, kidneybonen, komkommer, paprika, sla en heksenkaas.
Dit lijkt heel eentonig maar door de hoeveelheid en verschillende texturen zat ik verbazingwekkend steeds sneller vol.

S’morgens was ik al gestart met een Cocosmelk en Ananas Smoothie om in ieder geval iets binnen te krijgen en niet op een lege maag te beginnen en dat ging ook verbazingwekkend goed.

Ondertussen was ik ook geminderd met het drinken van Cola want die flessen gingen er bijna dagelijks met de hoeveelheid van een liter in en dat is gewoon superslecht.

working on healthy lifestyle

Wat ik nu nog graag wil is meer structuur in zowel mijn als die van Dylano’s eetpatroon en dat we samen er gezonder en beter mee omgaan!
Ik vind dit vaak alleen wel lastig want vaak lopen dingen wel eens wat anders dan normaal en omdat ik graag wat structuur houd, kan ik soms wat moeilijker schakelen in dit soort dingen.

Aankomende week staat dus een gezonder eetpatroon in de planning waar ik nu al het e.e.a. voor aan het voorbereiden ben.
ook ga ik dan weer wat nieuwe producten testen (stiekem nu ook al), zoals Linzen, Kokosmelk van Alpro (i.p.v. uit blik schijnt minder vet & romig te zijn) en proberen 1 dag geheel zonder vlees te gaan maar wel bijvoorbeeld Vis.

Hoe dat eruit gaat zien vraag je je af ?! nou ongeveer zo ⇓

foof picollage

Het een volgt het ander op dus niet alleen het ontbijt en de lunch moeten worden veranderd, maar ook de avondmaaltijden.

Ook zal ik voor de Avond recepten een kleine omschakeling moeten maken en daar heb ik me ook al even in verdiept!

gezonde recepten

Voorzichtig aan wil ik stukje bij beetje wat veranderen in het eetpatroon omdat wanneer ik alles in 1x doe ik vaak na een week of 2 weken er al mee kap omdat het te zwaar word en te eentonig.
Dit wil ik dus rustig opbouwen daarom ben ik er al sluimerend mee gestart, zodat de omschakeling niet ineens heel groot is.

Zaterdag zal ik gaan meten en wegen en met goede en gezonde voeding en meer bewegen hopen dat de kilo’s er af vliegen.
Met meer bewegen bedoel ik meer met de hond en de kleine man eruit, van 1x daags de hond uitlaten naar minimaal 2x (manlief doet haar snachts bij thuiskomst altijd nog een keer).

De smoothies zijn wel blijvertjes, ik heb me nu ook eens verdiept in hoe gezond cocos en ananas voor je zijn en wow als ik straks toch niet als de wiedeweerga afval dan weet ik het ook niet meer!

Cocos.
Ananas.

Check de links als je wil weten hoe gezond deze 2 fruitsoorten zijn!

Wat ik van het weekend even wil gaan testen zijn eimuffins uit een cupcake maker en of dat ook net zo makkelijk en vullend is als uit de oven.

Natuurlijk ga ik jullie het recept wat ik gebruik niet onthouden dus hier volgt de link!

Ei Muffins Recept.

eggmuffins

Volgende week zal ik een update plaatsen over wat ik heb getest, hoe het eetpatroon aangepast is tot dan toe, of ik al afgevallen ben en wat de startmaten e.d. waren.

Voor nu wens ik iedereen een heel fijn weekend!
&
Eet Gezond maar wel Smakelijk!

 

Liefs Story of a New M♥M

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: