weekblog 33; Uitslagen afwachten & Gender Reveal.

Lieve Lezers,

Het was weer een bewogen weekje met o.a;

 • huisartsen bezoekjes en labuitslagen afwachten,

 • suprises voorbereiden voor een Gender Reveal Party van mijn lieve schoonzusje,

 • Daten met mijn lieve vriendinnetje Sandra,

Tussen al deze dingen door had zoonlief natuurlijk nog zijn momenten en is de afvalbattle met mijzelf ook nog superhard aan de gang.

Ook heb ik natuurlijk geprobeerd mijn doelen te behalen die ik jullie afgelopen week heb gezegd, maar ook daar had ik mijn zwakke momenten.

Doelstellingen van afgelopen week;
* 2x per week lange wandeling van 5km doen,
* 1x per week geen vlees bij avondeten,
* 1x per week vis gaan eten,
* Geen tot weinig frisdranken nuttigen! (bomvol Suikers),
* 3x daags een maaltijd nuttigen ( Smoothie’s bij inbegrepen),
* 2x daags korte wandelingen.

 

Om maar direct me de deur in huis te vallen is denk ik de helft nog niet eens gelukt, niet omdat de motivatie er niet was maar het was gewoon lastiger te combineren dan ik dacht.

Wat is dan NIET gelukt?!;

 • 1x per week vega menu, helaas miste ik vlees toch nog iets teveel maar gereduceerd in het vlees inname heb ik wel.
 • jus bij vlees of sausjes heb ik ook afgeschaft , 1x heb ik bij de saucijzenworstjes jus gehad maar puur omdat anders de aardappels en boontjes zo droog waren niet omdat ik de jus moest hebben.
 • 2x per week 5 km lopen was een beetje te fanatiek, 1x 5km wandeling was nog niet eens gelukt echt heel triest gewoon. (vergat ook te vaak om de stappenteller aan te zetten, nog erger dan het niet lopen opzich)
 • 2x per dag korte wandelingen, het lukte me niet om structureel de wandelingen in zoonlief zijn patroon erin te doen, tussen zijn voedingen en slaapjes door vond ik 1x wandelen al stress genoeg.

Wat is WEL gelukt?!;

 1. weinig tot geen frisdrank is echt niet zo moeilijk als ik dacht,
  al heb ik wel meer kant en klare flesjes groene ijsthee opgedronken,
  (later wel hervult met muntwater &opgedronken).
 2. 1x per week Vis eten,
  verbazingwekkend hoe lekker me dat viel,
 3. 3x daags maaltijd nuttigen, ook dit ging verbazingwekkend makkelijk,
  je lichaam vraagt er wel om maar je mindset word ook met de dag makkelijker smoothies heb ik afgelopen week niet geuttigd maar meer gefocused op meer water of thee drinken + moest ik ook meer structuur brengen in zoonlief zijn eetritme en daar ben ik me ook meer op gaan focussen wat goed is gelukt (80% van de week at hij groente mee met mijn avondmaal)
 4. meer bewegen en bewuster bewegen.
  dus bij elke manier van bewegen de teller aanzetten en bewuster worden van hoeveel je beweegt buiten de extra momenten om. (in totaal meer dan 10,81 km gelopen maar dit zijn de opgenomen momenten, overige dagen wel gewandeld maar vergeten de App aan te zetten)

De gezonde levensstijl en de gezonde maaltijden vielen mij reuze mee, om alles te beschrijven heb ik een extra artikel in gedachten zodat jullie kunnen meekijken in ons eet & sport ritme.
een kleine sneakpeak van wat we afgelopen week hebben genuttigd als avondmaal is het volgende;

meals of the week 33

Dinermaaltijden & nog veel meer in een extra artikel wat binnenkort hierop volgt.

#Maandags; moest ik een kweekje laten afnemen voor een Endometriose test, die zou aanvankelijk al voor de zwangerschap worden gedaan maar door aanhoudende klachten na de bevallen gaan ze daar nu eindelijk mee verder.
Heb je 1e graads familie met die ziekte? dan is de urgentie ook noodzakelijker, dus 2 Juli is de afspraak met de gynecoloog om de kweek en klachten te bespreken en mogelijk stellen ze een kijkoperatie voor, waarbij (als ze verklevingen vinden of andere problemen) eventuele behandeling direct plaatsvind.
Best wel spannend dus.

#Vrijdag hoorde ik hier pas de uitslag van, maar kon ik wel maandag direct terecht om de uitslag en eventuele behandeling te bespreken wat heel fijn was.
zeg maar gerust een week vol spanning want wie weet is het wel niks maar wie weet heb je ook wel iets heftigs onder de leden en dat + een eventuele kijkoperatie gaf mij behoorlijk de zenuwen en nodige stress.

#Vrijdag & #Zaterdag had ik dus lekker de tijd om de taart te maken en alles klaar te zetten.

Om de stress even weg te halen kon ik me mooi focussen op schoonzus haar babykado!
Ik heb al een aantal keer Luiertaarten gemaakt en vind dat super leuk en spannend om te doen want degene die het krijgt moet het ook maar mooi vinden.
Een 4 laags luiertaart met luiers als bodem is het geworden met een scala aan verstopte kado’s in elke laag en rondom de luiers.
Uiteindelijk een supermooie luiertaart geworden vond ik zelf, met genoeg luiers voor de eerste 2 weken dacht ik zo.
Scheelt je toch weer in luiers aankopen wanneer je in de kraamweek al genoeg te doen hebt rondom aangifte, leren van bepaalde dingen die met het wassen o.i.d. te maken hebben.
#Zondag morgen mocht ik het eindelijk aan hun geven en was reuze benieuwd wat beide ouders ervan vonden, Mint kleur en Nijntje was de opdracht bepaalt jij maar of dat is geslaagd!
Wil jij ook een op maaat gemaakte Luiertaart door mij gemaakt? neem dan contact op en wellicht kan ik je hiermee verrassen, e-mail me dan naar het onderstaand adres;
storyofanewmomblog@outlook.com

ZONDAG GENDER REVEAL DAG.

SPECIAL NEWS: GENDER REVEAL NEWS!!!!

♥♥♥♥OHJA WE KRIJGEN WEER EEN TANTEZEGGER, HET IS EEN MEISJE ♥♥♥♥

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

#Zondag om 10 uur zouden we klaarstaan en vertrekken, maar je raad het al we hadden ons verslapen.
Om 10 uur belde Mem aan en racede ik in mijn badjas naar beneden snel verontschuldigd binnengelaten en direct naar boven geraced om Dylano uit bed te scheuren snel te verschonen kleren voor hem gepakt en naar beneden gerend met Dylano op de armen mem gevraagd of zij Dylano wou doen zodat ik me snel kon omkleden en de maxi-cosi en dergelijke kon pakken snel de luiertas gevuld, manlief deed snel de hond en zo zaten we 20 minuten later in de auto.
Ja als het moet dan kan ik heel snel, en zelfs deze keer was ik wonder boven wonder op de heenreis dan NIKS VERGETEN!!!!
Dat mag letterlijk de krant in want 3x raden wat er gebeurde op de terugweg, manlief vergat de maxi-cosi, ik mijn haarborstel + oerbeppe haar taart en kado.
nou hebben wij vaak mazzel en gelukkig konden kennisen de Maxi-cosi e.d. naar Goutum brengen omdat ze in de wijk ernaast wonen, manlief en Mem waren namelijk bij de McDonalds een hapje eten gaan halen en zo kwam gelukkig alles weer terecht.
Het mag een wonder heten dat het altijd maar weer goed komt, maar jasses wat kan je je daar soms naar over voelen als je iets vergeet wat je vaak nodig hebt.
Kijk die haarborstel heb ik die week gewoon nieuw gehaald want niet je haar kammen is ook geen optie.

Na de Gender Reveal liep ik met Zoonlief richting centrum Leeuwarden, om daar lieve vriendin Sandra tegemoet te komen.
Na een hapje bij de McDonalds zijn we even wezen sneupen in de stad en hebben we daarna een kopje koffie en muntthee gaan drinken bij Burgemeester van Napels die naast de Douwe Egberts zaak zit (was helaas vol), toch hebben we een heerlijk plekje gehad in de prachtige zaak en top service gehad.
Kom er graag nog eens, en dan graag om er een hapje te eten, want een echte pizza oven en goeie sfeer nodigde behoorlijk uit.
Neem eens een kijkje op hun site als je nieuwschierig bent geworden naar deze zaak of als je een leuk plekje zoekt om te gaan dineren kan ik hun van harte aanbevelen.
Restaurant Burgemeester van Napels Leeuwarden

sunday sandra day

Rond 4 uur zeiden we elkaar gedag en gingen ieders wegen, die van mij alleen weer naar dat helse centrale station met die klote poortjes. (dit keer ging het gelukkig goed)
Snap nog steeds niet waar al die electronica goed voor is, het geeft ook niet meer het gezellige en warme gevoel wat het station ooit wel had met een broodzaakje op de hoek, de bruna aan de andere kant en een open ingang waardoor niemand zich opgesloten voelde.
Ik was dan ook blij dat ik niet lang hoefde te wachten en een fijn plekje had in de trein om met zoonlief te kunnen zitten.
Met 2 zakjes Groenten & Fruit hebben we met behulp van Youtube ons prima vermaakt op de terugweg naar huis.

treinreis 24 7

Toen was de week alweer om en konden we met een roze gevuld hart door het mooie nieuws van ons kleine tantezegger goed slapen.

Sorry voor de late upload van de blog, door omstandigheden liep het helaas even anders dan ik zou wensen.

veel-liefs

STORY OF A NEW MOM BLOG♥

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: