Weekblog 44; Easy Days…

september bloemen

Lieve Lezers,

Afgelopen week kon ik na alle SKS & IFKS Drukte samen met zoonlief weer even tot rust komen.
Voordat de drukte van alle afspraken stress e.d. weer begint, wou ik het er toch nog even van nemen de afgelopen dagen dus hebben we dat dus ook gedaan.
Nu maken we ons natuurlijk weer helemaal klaar om alle afspraken en kidsactiviteiten tegemoet te gaan!

Dat en meer lees je in de blog, week 35 de samenvatting.

Easy kleren, easy humeur.

Ik had eerder die week al Uggs pantoffels besteld bij een Facebook kennisje maar nu had manlief nog een paar besteld omdat ie heel bang was dat de hond alsnog mijn paar pantoffels te pakken zou krijgen en voor de zekerheid een paar achteruit wou hebben.
Superlief, totaal overbodig vond ik wel maar wel enorm lief gebaar en daardoor ook moeilijk om te weigeren omdat ze ook nog eens zo heerlijk zacht zijn en dus zo lekker zitten.

uggs pantoffels strikloos

Eenmaal gearriveerd was ik dan toch wel blij verrast dat die pantoffels nog nét iets leuker waren, maar net zo lekker zacht waren en zooooo heerlijk als gegoten zaten.

Fijn stel kleren poetst je huis lekkerder, je voelt jezelf een stukje prettiger en zo trots als een aap met 10 lullen wou ik zelfs bijna de deur uit in mijn pantoffels.

Sporten en een sportschema.

Vrijdag was weer de sportdag van de week althans de instelling was om te gaan sporten.
Ware het niet dat ik een afspraak had met de trainer om een sportschema op te maken, maar word het eerst al uitgesteld omdat er een andere trainer nog achter de computer bezig was.
konden we eindelijk met het schema aan de gang duurt me dat veelste lang, ik had inmiddels al 10 minuten crosstrainer erop zitten dus was lekker opgewarmd sta ik daar gewoon een bijna 3 kwartier alleen te lullen over schema wat k thuis ook wou kunnen toepassen en dus niet teveel aparatuur trainingen erin wou want dan was ik gebonden aan de gym en dat wou ik niet.

Ook wou ik graag een schema die ik kon opsplitsen in 2 delen 1 deel benen & Billen en 1 deel buik en armen zeg maar, zelfs hierover had de beste man wat te vinden (i.v.m. schouderblessure en knieblessure was dit volgens hem niet verstandig).
Nou dan moet je mij hebben natuurlijk, ik heb dus maar ja, nee en oke gezegd en gedacht t’is goed met je.

Ik heb helemaal geen tijd om 3x in de week 70 minuten dat hele schema af te werken, dus dat plan ik wel zo in, zoals mijn tijdsbestek dat toelaat.
Top schema hoor maar de tijd is te lang, en de oefeningen te veel voor 1x per week in de gym kunnen trainen.
ik heb dus maar zijn verhaal aangehoord en gedacht leuk wat jij ervan vind, maar ik heb ook een tijd en planning waar ik rekening mee moet houden.
Mijn doel is dus om 2x in de week naar de gym te gaan als ik in de buurt ben in sneek en het zo qua opvang kan regelen om dan alsnog te gaan!
Ohja na het schema opstellen wou ik er dan eindelijk aan gaan beginnen was het al tijd om om te kleden en zoonlief op te halen.
Zonde van mijn tijd dacht ik erna had ik dat schema ook wel zelf kunnen opstellen.

Het schema ziet er als volgt uit.

sportschema optisport health

Weekend en onverwachte feestjes.

Afgelopen zaterdag kreeg ik rond half 4 een Appje met de vraag of ik mee op stap wou naar een Hollands feestje met een vriendin van mij, stiekum was mijn antwoord direct ja maar dan moest ik eerst snel oppas gaan regelen voor Dylano.
Dus snel rondvraag gedaan in de Familie en godzijdank was mijn nichtje bereid om op te passen, want heeeel stiekum had moeders wel even heel erg zin om even uit te gaan.
Waar maakte eigenlijk ook niet uit als ik maar even in een andere omgeving was, even onder de mensen i.p.v pampers en huilend kind.

bff time frederika en ik

Dus snel boodschappen doen eten tassen inpakken campinbed e.d. regelen en dan rapido op naar Sneek om zoonlief weg te brengen naar mijn nichtje.
Tijdens het boodschappen had ik even kleinigheidje in de vorm van chocola voor haar gehaald omdat ik het wel zo fijn vond dat ik er even uit kon en iemand mij even die avond weg gunde.

Na aankomst bij Nichtje demi bracht mijn kleine monster al binnen 5 minuten na zijn komst al schade aan het interieur van mijn tante!
Nou was het maar een potje van een plant, maar toch is het niet fijn binnenkomen en heb je natuurlijk het schaamrood al op de kaken.
Dan moet het oppassen nog beginnen en nu al 0 – 1 achterstand is niet heel lekker, ik was er ook behoorlijk op voorbereid dat ik gebeld zou worden dat het geen doen was met hem.
Dylano had thuis alleen nog maar lopen huilen en enorm veel pijn gehad van het poepen, zijn oren waar hij al een paar dagen de hele tijd an zit en zijn tanden die hem nog steeds plagen.
Ze ging het dus niet makkelijk krijgen en daar had ik haar dus ook op voorbereid.
Godzijdank is ie maar 2 x wakker geweest maar, man man man wat had ik me doodgeschaamd als ie de hele nacht een drama zou zijn.

Dolblij was ik toen ik mijn mannetje na een leuk feestje en 5 uurtjes slaap weer op mocht halen.
Redelijk goed uitgerust ging ik over enthousiast naar mijn kind op weg.
oppasdagje demi

Wat was ik toch blij toen ik bij mijn oom, tante en nichtje aankwam en ik mijn kind paar minuten later weer in de armen kon sluiten.
Hoe stom maar heb je minder slaap uren gehad als anders, best vast geslapen en zo happy als het maar kan.
Ik snapte er geen snars van dat ik me zo redelijk fit voelde na zo weinig te hebben geslapen maar man wat was ik blij dat ik later weer samen met hem in de trein zat op weg naar huis.
Wel was het enig om te horen hoe leuk ze het hebben gehad met mijn kleine superman, hoe goed ie brood heeft gegeten met smeerworst (1,5 broodje wat ik er thuis maar met moeite in krijg).
S’middags begon de vermoeidheid pas toe te slaan en toen ik dacht ik ga nog even samen met Dylano slapen werd hij niet heel veel later ineens huilend wakker rollend en draaiend maar nog half slapend.
Toen ik wat hards voelde in zijn pamper had ik door dat het een behoorlijk geklonte keutel was en dat hij daar wel eens last van kon hebben.
Door de houdingen die hij aannam en de strelingen die ik gaf werd hij wel rustiger, maar bij het verschonen schrok ik me even helemaal de pleuris.
Een behoorlijke keutel ten grootte van een ei was uit dat kleine poepertje gekomen en terwijl ik hem verschoon en hem op zijn buikje streel schiet me er ineens een mega stengel uit z’n poeperd en plas tegelijk.
Nou heeft hij me er nog nooit onder geplast en omdat ik de situatie al zielig genoeg vond kon me die paar druppels plas even geen moer schelen.
Het was erruit en ik zag zijn gezicht ook ineens veranderen van pijn naar opluchting.

Hoe stom maar ineens was ik dolblij dat ie deze grote drol kwijt was, arme stakker crepeerde eerst van de pijn en nu verscheen er weer kalmpjes een glimlach.
Wat ik wel snapte want je moeder trok even een raar gezicht, en slaakte even een paar rare kreten door die mega frikandel drol van je.

Hoe blij kan je zijn met een drol, want inmiddels gaat dit letterlijke schijtprobleem doodleuk verder.

Dylano’s ontwikkelingen.

De tandjes plagen ons volgens mij ook nog steeds maar inmiddels is het onderste 2e tandje al behoorlijk omhoog aan het schieten.

Pyjamapapjes, Appela, biscquit koekjes en rabbit chips zijn op het moment favoriet.

Kruipen hebben we inmiddels ook uitgevonden op onze knieën en doen we ook al steeds vaker en uitbundiger.

Wandelen langs iets wat ie vast kan houden of waar hij zich aan denkt te kunnen optrekken gebeurd ook al non stop.

Het avondeten gaat er inmiddels bijna feilloos in.

Ook zijn we weer bij opvang juf Wilma geweest, waar we heerlijk hebben gespeeld met andere kids en weer eens ander gedrag lieten zien.
Eens geen eten hoeven het wel prima vinden in de box dat soort dingen.

opvangdag juf wilma

Deze week genoeg leuke en memorabele momenten weer meegemaakt, op naar volgende week!

Let’s make memories together 😉

 

Liefs en tot de volgende weekblog!!

veel-liefs

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: