Weekblog 47; Leerzame Dagen!

Lieve Lezers,

Het is een bijzondere week kan ik jullie vertellen.

Waar het maandag nog rustig begon is er nu een storm in een glas water bereikt in mijn hoofd.

Hoe, Wat & Waarom leg ik natuurlijk allemaal uit in de blog.

Samenvatting week 38, deel 1.

weekblog 47 piccolage

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Motivational Monday!

Maandag wou ik eigenlijk weer fris en fruitig starten, ook omdat er mooi weer was e.d.

Dus s’ morgens er mooi op tijd af en lekker fris de dag beginnen.

Omkleden en klaarmaken voor een fijne dag zou je zeggen, tja dat wou werd er alleen niet van.
Hoe laat het nu precies was dat we van bed af waren weet ik ook niet meer.

Maar na het ontwaken rond een uur of 9 denk ik (Dylano is de laatste tijd rond half 9 / 9 uur wakker en gaat dan huilen als een gek in de hoop dat wij geloof ik z.s.m. Op komen draven), toen omkleden en naar beneden en daar broodje gegeten daarna heb ik make-up op gesmeerd en toen zijn we vertrokken naar de winkel om boodschappen te halen.

Want we hadden immers afgesproken zuiniger aan te leven en minder weg te gooien, dus op naar een week eten inplannen en zuinig aan doen met boodschappen budget.

Boodschappen in de kar en betaald en ook zou ik nu eens gaan navragen waar mijn dekbed bleef want geen bericht van de stomerij en niet van de winkel zelf dus dan er zelf maar achter aan!

Gelukkig lag het dekbed al klaar in een keurig hoesje i.p.v. In de vuilniszak waarin ik het had aangeleverd.

Dus die ook betaald en bij de bezorg spullen van de boodschappen gelegd zodat ik dat allemaal niet mee hoefde te nemen op de fiets.

Einde van de middag zouden de boodschappen dan worden bezorgd, daar had ik alleen niet helemaal op gerekend en dus moesten we even slim & makkelijk nadenken over het eten en aangezien manlief graag pizza wou ging ik daar voor deze ene keer dan maar in mee.

Rond half 5 naar de zaak gelopen & pizza’s besteld en rond 5 uur waren we eindelijk aan het eten.

Toen moest ik natuurlijk Dylano ook nog eten geven en mezelf ergens tussendoor fietsen om te kunnen eten!

Mijn haar moest ik daarna ook nog doen en nog een deel make-up bijwerken, Ohja en daarna nog omkleden en tas inpakken met wat mee moet.

Heerlijk gewerkt en s’ avonds zat manlief weer lief klaar met wat kaarsjes op de bank.

Daar kan ik zo intens van genieten even samen de dag/avond bespreken en de aankomende dag bespreken qua afspraken e.d. Dat met het genot van een gezellig lichtje en drankje en een lekkere stevige knuffelpositie is niet te omschrijven wat dat met mij als vrouw doet.

Tuesday Cleansing Time!

Vandaag moest ik een begin maken aan de achtertuin omdat s’ avonds zouden manlief en zwager een nieuwe buitentafel ophalen waar je ook aan kan eten e.d. (die hadden we nog niet).

Tussen het opruimen en schoonmaken door ging Dylano ook voor het eerst echt mee naar buiten om op de glijbaan te gaan, lekker te schommelen en zelfs even te lopen en kruipen over het terras.

De schommel en glijbaan verzorgden voor onvergetelijke beelden!

buitenspelen

Ik ben wat dat betreft echt een buiten mens en hou van buiten zitten met een bakje koffie, lekker buiten tafelen met mooi weer noem het allemaal maar op!

Ik hou er zo ontzettend veel van en nu onze kleine man ook nog actief gaat buiten spelen overdag vond ik dat helemaal een fijn ding om te hebben zeg maar.

Niet omdat ik iets in mijn hoofd heb en dan moet het maar nee omdat ik altijd al graag buiten zat, en dat heb ik behoorlijk gemist we hebben daar nu ook echt een fijne tuin voor om dat te doen (met meer dan genoeg ruimte).

Deze fijne buitentafel waar je wel met zijn achten aan kan zitten, was overigens ook nog volledig gratis in de aanschaf want moeders had weer eens een dealtje via een ruil pagina.

Zwager Vincent was zo behulpzaam en lief om de tafel op te halen samen met manlief.

Natuurlijk stond daar wel brandstofvergoeding tegen over en een hapje mee eten, maar goed met z’n deal neem je dat voor lief want de buitentafel is van echt steigerhout!

Maar goed dan moest er wel ruimte voor komen in de achtertuin, en spullen opgeborgen worden dus daar is moeders vroeg mee begonnen.

Toen Dylano s’ middags lag te slapen kon ik eindelijk even goed doorpakken.

Gelukkig heeft manlief tussendoor op maandag en vandaag ook nog geholpen.

Rond 6 uur kwam manlief dan eindelijk thuis met het eten namelijk McDonald’s want dat eten we eigenlijk nooit meer sinds de McDonald’s niet meer in het centrum van Sneek zit maar aan de rondweg naar Bolsward en wij natuurlijk niet over een auto beschikken…… op dat soort momenten haat ik wel eens dat we A, geen auto hebben en B, geen rijbewijs. (nee allebeide niet, wij leven Fossiel brandstof vrij op dit moment)

Dus na thuiskomst konden we dan eindelijk aanvallen, ik was er al bang voor dat ik te weinig had besteld (maar 1 Big Mac voordeelmenu) en dat bevestigde mijn maag ook nog even!

Na het eten zijn ze de kar op gaan halen en de buitentafel gaan ophalen weer uit Sneek.

Rond 9 uur waren ze weer terug met gelukkig dit keer wel Luiers van de Lidl waar ik om had gevraagd.

Een supermooie tafel werd er van de kar getild, een heerlijke lange brede tafel kwam op onze opgeruimde achtertuin te staan.

Een schuur en verf behandeling heeft het nog wel nodig maar verder is het een prima tafel om lekker aan te kunnen zitten!

buitentafel deco

Woensdag Shocking News dag.

Woensdag was de dag die in eerste instantie voor een drukte bezorgde want de achtertuin was me nog niet naar het zin.

S’ morgens gingen we eerst rustig ontbijten met een broodje ei, bakje koffie en een sapje voor de kleine man!

Daarna gingen we natuurlijk weer lekker naar buiten want het was nog steeds prachtig mooi weer!

Vandaag met iets meer speelgoed maar het glijden van de glijbaan was nu ook leuker dan gister de schommel was.

Een brede glimlach toverde hij elke keer weer tijdens het glijden op zijn gezicht waardoor je het als moeder alleen nog maar mooier kon gaan vinden.

Tussen het opletten en spelen met Dylano door, die overigens ook zijn eerste buitenspeelwond heeft opgelopen, heb ik hier en daar ook nog wat veranderd en later toen manlief ook weer thuis was even de buitentafel op de plek gezet waar het mij zinde!

1e buitenspeelwond

Daarna was kleine man toch wel moe geworden van al dat buiten spelen en was het dus tijd om op bed waardoor ik tijd had voor weer andere dingen.

Dus even op de bank flesje drinken en even ouwehoeren met Memmie 😀

snapchat fun met dylano

S’ middags instanties gebeld en zo onder andere ook de Gynaecoloog omdat ik merkte dat er iets niet klopte met het maandelijks vrouwelijk dingetje zeg maar.

Naar vermoeden van mijzelf was de Endometriose zich aan het groeien door de onbeperkte menstruatie door de pil heen (heb al de hoogste dosering en nam het correct in), dus wou ik nu toch wel graag even advies van mijn gynaecologe.

Die zij direct iets waar ik behoorlijk van schrok namelijk dat ze op snel termijn wou gaan onderzoeken en eventueel eerder dan gepland overgaan tot opereren en dat ze mij z.s.m. Wou zien.

Je snapt al dat dit bij mij alle alarmbellen deed rinkelen en na het terug gebeld worden door de assistente voor een afspraak en horen dat je maandag direct langs moet komen is wel shocking om het nog zacht ui te drukken.

In mijn hoofd gingen alle ramp scenario’s al af en dus daalde als een gek binnen dat ik dan misschien een aantal dingen even onder voorbehoud moest cancelen/verzetten, in ieder geval totdat ik maandag meer weet.

Na indalen van het nieuws zat ik stomverbaasd op de bank alles door te nemen, maar ook de angst die me weer overnam ” zal dit verhaal nog wel een positieve wending krijgen?! Kan ik ooit nog wel zwanger raken en Dylano in ieder geval een broertje of zusje geven”

Wat het dan zou worden boeide me al niet eens meer, hoe stom ook maar dan pas word je bewust of je überhaupt nog wel kan voortplanten.

Please Here Jezus, God, Boeddha, of wie dan ook daarboven mag ik alstublieft nog 1 keer zwanger worden ?!

Je snapt het al de hele dag word dan overladen door zulk zwaar nieuws, en dus kwam er op het decoreren van de buitentafel en 2 wasjes draaien niet veel meer uit mijn vingers als ik heel eerlijk ben ( + voor je kind zorgen maar dat is een soort 1e natuur geworden als moeder zijnde).

Met dit niet al te fijne nieuwtje moet ik dus ook helaas de blog voor nu eerst afsluiten.

In de aankomende blog lezen jullie het vervolg van de landing van het nieuws, & volgende week de uitslag van de controle.

Met hopelijk iets meer duidelijkheid over de situatie en behandelplan!

Liefs Story of a New M♥M.

veel-liefs

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: